четвъртък, 17 септември 2009 г.

"Мислите Са реалност. Една друга паралелна реалност. Ако вярваме на квантовата механика, материята произлиза от виртуални частици. Тоест, буквално от нищото. Предвид, че нашите мисли са електромагнитни вълни, другото измерение на материята, то това означава, че всичко това вече се случва;) Предвид, че мисълта се движи със скоростта на светлината и според някои теории дори я надминава, то това означава, че ако мислите наистина представляват друга паралелна реалност, всичко вече се случва или се е случило. За съществата съществуващи в рамките на светлинната скорост земляните, то това ще се случва "сега" или "после". За други същества, живеещи извън границите на светлинната скорост, нашето "сега" ще е вече минало за тях, а нашето "бъдеще" ще се случва сега.
Ако можем да вярваме на квантовата механика всички ние съществуваме в "суперпозиция" , което ще рече милиарди проявления на нашето "аз" в милиарди паралелни измерения. Но ние "усещаме" "познаваме" само едно, защото материята , от която сме съставени, вибрира с честотата на това измерение.
По принцип измеренията не би трябвало да се преплитат, но това се случва, защото въпреки строгите закони и формули, върху които съществува Всичко, понякога се случва нещото, наречено "квантова флуктуация"- частиците получават енергия от Нищото и за кратко време могат да "съществуват" в "реалния" свят. И предвид, честотата, с която вибрират, те ще попаднат в съответното измерение И: И предвид, че всичко се случва сега, защото времето е проявление единствено на нашето въображение, за този кратък живот на частичката, може да бъде изградена цяла Вселена. Друго измерение, или да се промени "нещо" във вече съществуващо такова."

Няма коментари:

Публикуване на коментар